Söke Belediyesi’nde üyelerimizle birlikte el ele yürüttüğümüz toplu iş sözleşmesi masada imzalandı

Söke’de Belediye Başkanlığı ile sendikamız Belediye-İş arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri mutlu sonla bitti. 2015 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi için imzaların atılmasının ardından üyelerimiz arasında büyük sevinç yaşandı.

Toplu iş sözleşme imza töreninde, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sendikamızın Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Söke Belediyesi baş temsilcisi Bayram Keçe, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Batir, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç ve üyelerimiz hazır bulundu.

Törende, toplu iş sözleşme sürecinde sendikamızın üyelerimizle bir bütün olarak sergilediği yaklaşımından dolayı Belediye-İş’e teşekkür eden Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “…Her şeye rağmen iki taraf için de iyi bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Belediye-İş Sendikası olarak, toplu iş sözleşmesinin tüm üyelerimize ve belediyemize hayırlı olmasını diler, birlik ve beraberlik içinde hareket eden üyelerimize; iş barışına, emeğe ve sendikal haklara değer veren başta Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.