Sendikamız Trabzon Şubesi İşyeri Toplantıları yapıldı

Sendikamızın Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan ve Dış İlişkiler Uzmanı Uğur Selçuk Kutupoğlu, 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Trabzon şubesinin örgütlü olduğu belediyelerde üyelerimizle bir araya geldiler.

Gümüşhane Belediyesi  16 Eylül 2014 13:00

Gümüşhane Belediyesi’nde ilk olarak saat 10:00’da ana binada çalışan üyelerimiz ziyaret edildi. Üyelerimizle ayak üstü görüşüldü ve kısa süre sohbet edildi.

Buradaki ziyaret bittikten sonra saat 13:00’da temsilciliğimizde üyelerimizle bir araya gelindi. Toplantıda, taşeronlaştırma başta olmak üzere emekçilerin sorunları konuşuldu.

Toplantının ardından Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ziyaret edildi.

Rize/Kalkandere Belediyesi   17 Eylül 2014 08:30

Belediye binasında yapılan toplantıda, maaşların İller Bankası’ndan yatması gerektiği ve örgütlülüğün önemi anlatıldı. Sendikamız yöneticileri toplantıdan sonra Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Rize/Fındıklı Belediyesi  17 Eylül 2014  10:30

Fındıklı’daki toplantıda, sendikal örgütlenme ve taşeronlaştırma üzerine konuşuldu.

Rize/Pazar Belediyesi     17 Eylül 2014 12:15

Pazar Belediyesi’ndeki toplantıda, sendikamızın anlayışından ve yandaş sendika baskılarından söz edildi. Taşeronların durumuna değinildi. İşyeri toplantısı sırasında Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ziyaret edildi.

Rize/Çamlıhemşin Belediyesi  17 Eylül 2014  14:30

Toplantıda sendikal hareketle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının ardından Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ile görüşüldü.

Artvin/Arhavi Belediyesi 18 Eylül 2014 08:00

Arhavi’deki toplantıda, üyelerimize, eğitim faaliyetlerimiz ile ilgili bilgiler verildi ve emekçilerin yaşadıkları sorunlar üzerine konuşuldu. Toplantımıza bir süre sonra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı. Sendikamız yöneticileri ve Başkan Hekimoğlu, üyelerimizle sohbet ettiler.

Artvin/Kemalpaşa Belediyesi   18 Eylül 2014  09:30

Önce belediye binasındaki arkadaşlarımızla bir araya gelindi. Daha sonra Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ziyaret edildi. Sendikamız yöneticileri ve Başkan Akçiçek saat 10:30’da mahalle yollarında asfaltlama çalışması yapan üyelerimizi ziyaret ettiler.

Artvin/Hopa Belediyesi 18 Eylül 2014  12:30

Hopa’daki işyeri toplantılarından önce Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ile görüşüldü.

Şantiyede üyelerimizle yapılan toplantıda, Hopa’daki toplantıda emekçilerin yaşadıkları sorunlar, son yasal düzenlemeler üzerine konuşuldu.

Artvin/Şavşat Belediyesi  19 Eylül 2014  08:15

Toplantıda, çalışma hayatının genel durumu, Torba Yasa, nakil-tayin gibi konular konuşuldu. Maaşların İller Bankası’ndan yatırılması gerektiğini söylendi. Emekçilerin sorunların çözümü için birlikte hareket etmesi gerektiği söylendi. Üyelerimize karşı yapılan sendika değiştirme baskılarından ve saldırılarından söz edildi. Sosyal tesislerimiz ile ilgili bilgiler verildi.