Sendikamız, Balıkesir Şubesine bağlı Eceabat Belediyesi’ndeki Üyelerimizle İşyeri Toplantısında Buluştuk

Çanakkale/Eceabat Belediyesi

Trakya şubesinin örgütlü olduğu belediyelerdeki işyeri toplantılarını bitiren sendikamız yönetici ve uzmanları, 29 Mart 2012 Perşembe günü saat 10’da Balıkesir şubesinin örgütlü olduğu Çanakkale’nin Eceabat Belediyesi’ndeki üyelerimizle işyeri toplantısı yaptı.

14 üyemizin 11’inin katıldığı toplantıda üyelerimiz, Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ve eğitim uzmanlarının çalışma hayatına ilişkin verdiği bilgileri dinlediler, sorular sordular, sorunlarını dile getirdiler.

Bayram Özkan üyelerimize yandaş sendikaların Belediye-İş’e yaptığı saldırıları anlattı. Özkan, baskılara rağmen sendikaları Belediye-İş’e sahip çıkan ve yandaş sendikaya geçmeyen Eceabat Belediyesi’ndeki üyelerimize teşekkür etti.