Samsun Şube işyeri toplantıları

Sendikamızın Genel Mali Sekreteri Cahit Korkmaz ve Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, 5 – 8 Kasım tarihleri arasında Samsun şubesinin örgütlü olduğu işyerlerinde üyelerimizle toplantılar gerçekleştirdiler.

Toplantılarda üyelerimizin yerelde yaşadıkları sorunların yanı sıra emekçilerin ülke genelinde yaşadıkları sorunlar ve çalışma hayatını ilgilendiren önemli konular konuşuldu. Sendikamız yöneticilerinin işyeri toplantıları şu şekilde gerçekleşti:

Samsun / Havza Belediyesi   5 Kasım 2013

Cahit Korkmaz ve Ali Çelenk, üyelerimize Kıdem Tazminatı başta olmak üzere çalışma hayatının önemli konu başlıkları ile ilgili bilgiler verdiler. Belediye-İş’in, Kıdem Tazminatı’na yönelik her türlü saldırının karşısında olduğunu ifade ettiler.

Samsun / Alaçam Belediyesi   5 Kasım 2013

Üyelerimiz, toplantıda soru, görüş ve önerilerini sendikamız yöneticilerine ilettiler, Korkmaz ve Çelenk de üyelerimizin sorularını cevaplayıp, çalışma hayatındaki yeni gelişmeler ve düzenlemeler ile ilgili bilgiler verdiler.

Samsun / İlkadım Belediyesi Fen İşleri   6 Kasım 2013

İlkadım Belediyesi’ndeki toplantıda emekçilerin yerelde ve ülke genelinde yaşadıkları sorunlar, sıkıntılar konuşuldu. Birlikte mücadele etmenin ve örgütlü olmanın önemine vurgu yapıldı.

Samsun / İlkadım Belediyesi Makine İkmal  6 Kasım 2013

Makine İkmal’deki toplantıda, Belediye-İş’in, Kıdem Tazminatı’ndan taşeronlaştırmaya, esnek çalışmadan Özel İstihdam Büroları’na kadar çalışma hayatını ilgilendiren konular üzerine konuşuldu.

Samsun / Terme Belediyesi     6 Kasım 2013

Toplantıda, Kıdem Tazminatı’ndan Ulusal İstihdam Stratejisi’ne kadar birçok konu konuşuldu. Son Türk-İş Genel Kurulu’nda Belediye-İş’in de aralarında bulunduğu Sendikal Güç Birliği Platformu’nun önergesiyle Kıdem Tazminatı’na yapılacak her türlü saldırının genel grev sayılacağı yönünde karar alındığı ifade edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi / Fen İşleri Şantiyesi    7 Kasım 2013

Fen İşleri Şantiyesi’nde yapılan toplantıda sendikamız yöneticileri, üyelerimizle emekçilerin gündemine ilişkin konuları konuştular, üyelerimizin görüşlerini dinleyip sorularını cevaplandırdılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi / Park Bahçeler  8 Kasım 2013

Toplantıda, sınıf bilincine vurgu yapıldı ve işçi haklarını geriye götürmeye çalışan düzenlemelerin üstesinden birlikte mücadele ederek gelinebileceği ifade edildi.