Salihli Belediyesi Eğitim Semineri

Manisa’nın Salihli Belediyesi’nde çalışan üyelerimizin katıldığı eğitim semineri sendikamızın eğitim ve dinlenme tesisi Grand Belish’te yapıldı. Üyelerimiz eğitime Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda uğurladı.

27 Şubat 2015 Cuma günü sendikamızın Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, eğitimin açılışında bir konuşma yaptı.

Ali Çelenk, konuşmasında, Salihli Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımızı yuvalarında görmekten dolayı Belediye-İş ailesi olarak çok büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi ve arkadaşlarımıza; Evinize, gerçek yuvanıza hoş geldiniz dedi.

Ali Çelenk, konuşmasında, başta Kıdem Tazminatı olmak üzere emekçileri ilgilendiren konular üzerinde durdu. Çelenk ayrıca, emek düşmanı olan ve sendikal örgütlülüğü bölmeyi kendine hedef seçen yandaş sendikalar üzerinde durdu.

Ali Çelenk’in konuşmasının ardından sendikamızın Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı, üyelerimize çalışma hayatını düzenleyen normlar ve son yasal düzenlemelerle ilgili bilgiler verdi. Kıdem Tazminatı fonu ile yapılmak istenenleri ve Kıdem Tazminatı’nı yok etme girişimlerini üyelerimize anlattı.

Öğleden sonraki bölümde ise sendikamızın Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan sosyal, ekonomik ve siyasi gelişmeler ile bunların emekçiler üzerindeki etkilerini üyelerimize anlattı.

Mehmet Ali Candan’ın iki saatlik dersinin ardından “İşçi Kürsüsü” yapıldı. İşçi Kürsüsü’nde sendikamız Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk ile Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, üyelerimizin görüşlerini ve önerilerini dinlediler, onlardan gelen soruları cevapladılar.

Üyelerimiz, eğitim semineri ve tesisimizden övgülerle söz ettiler ve yuvalarına döndükleri için duydukları mutluluğu da bizlerle paylaştılar.