Kuşadası Belediyesi İşyeri Toplantısı

Sendikamız Belediye-İş, eğitim ve dinlenme tesisi Grand Belish’te yapılan eğitim seminerleri sırasında, eğitim seminerlerinin yanı sıra örgütlü olduğumuz çevre belediyelerdeki üyelerimizle bir araya gelerek işyeri toplantıları da düzenliyor. Sendikamız yönetici ve eğitim uzmanları, üyelerimizin sorunlarını dinliyor, sorularına cevap veriyor ve çalışma hayatının, emekçilerin gündemine dair değerlendirmelerde bulunup, bilgiler veriyorlar.

Bu kapsamda, sendikamız Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Aydın Şube başkanımız Hidayet Yaman ile Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan ve Dış İlişkiler Uzmanı Uğur Selçuk Kutupoğlu, Kuşadası Belediyesi’nde çalışan üyelerimizle bir işyeri toplantısı gerçekleştirdiler.

Kuşadası Belediyesi Meclis Salonu’nda 6 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 17:00’da  yapılan toplantıya üyelerimizin katılımı oldukça yoğundu. Toplantıda bir konuşma yapan sendikamız Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Kıdem Tazminatı’ndan Ulusal İstihdam Stratejisi’ne kadar birçok konuya değindi.

Kıdem Tazminatı fonu kurulmak istenmesinin ardındaki asıl amacın Kıdem Tazminatı’nı tamamen ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Bayram Özkan, yandaş sendikaların; “Kıdem Tazminatı işverenin üzerinde bir yük, fona devrini destekliyoruz” dediğini hatırlattı.

Bayram Özkan’ın konuşmasının ardından üyelerimiz yerelde yaşadıkları sorunlar ve ülke çalışma hayatıyla ilgili düşüncelerini paylaştılar, yönetici ve uzmanlarımıza sorular sordular.