Konya şubesinin örgütlü olduğu belediyelerde işyeri toplantıları gerçekleştirildi

Sendikamızın Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ile Basın ve Uluslar arası İlişkiler Görevlisi Uğur Selçuk Kutupoğlu, 25-29 Haziran 2012 tarihleri arasında Konya şubesinin örgütlü olduğu belediyelerde üyelerimizle bir araya geldiler ve başta Kıdem Tazminatı olmak üzere birçok konuda üyelerimize bilgiler verdiler ve onların sorunlarını dinlediler.

Konya/Seydişehir Belediyesi Makine Parkı   26 Haziran 2012   Salı      08:00

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı’nda yapılan toplantıya 39 üyemiz katıldı. Üyelerimizle Kıdem Tazminatı, maaşların İller Bankası’ndan yatırılması ve sendikamızın mücadeleleri ile ilgili konuşuldu.

Konya/Beyşehir Belediyesi Kademe     26 Haziran 2012 Salı       13:45

Burada yapılan toplantıya 27 üyemiz katıldı. Üyelerimize Kıdem Tazminatı’nın fona devredilmesi çalışmalarının sendikamız tarafından genel grev sebebi sayılacağı belirtildi ve Toplu İş İlişkileri yasa tasarısı ile ilgili konuşuldu.

Konya/Yukarıçiğil Belediyesi Ana Bina     26 Haziran 2012 Salı   15:10

Toplantıya katılan üyelerimizle Kıdem Tazminatı ve diğer sorunlarımızla ilgili konuşuldu.

Konya/Balkı Belediyesi Ana Bina    26 Haziran 2012 Salı   16:30

Üyelerimizle, Kıdem Tazminatı başta olmak üzere çalışma hayatında yaşanan sorunlar üzerine konuşuldu.

Konya/Doğanhisar Belediyesi  26 Haziran 2012 Salı   16:50

Burada önce belediye içinde çalışan üyelerimizle toplantı yapıldı, daha sonra ise dışarıda çalışan üyelerimizin de katılımıyla bir toplantı daha gerçekleştirildi. Buradaki toplantıya 11 üyemiz katıldı.

Konya/Kulu Belediyesi Ana Bina      27 Haziran Çarşamba    08:00

Kulu Belediyesi’nde yapılan toplantıya 17 üyemiz katıldı. Sendikamızın Kıdem Tazminatı’nın yok edilmesine yönelik çalışmaları genel grev sebebi sayacağı üyelerimize anlatıldı ve onların yerelde yaşadıkları sorunlar üzerine konuşuldu.

Kulu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü       27 Haziran 2012 Çarşamba    08:50

Buradaki toplantıya 11 arkadaşımız katıldı. Toplantıda itfaiyenin yanı sıra diğer birimlerdeki üyelerimizden de katılım oldu. Toplantıda, Kıdem Tazminatı ve İtibari Hizmet konusu konuşuldu.

Konya/Tuzyaka Belediyesi Ana Bina     27 Haziran 2012 Çarşamba   10:00

Tuzyaka Belediyesi’ndeki toplantıda, çalışma hayatının genel sorunları üzerinde duruldu.

Aksaray/Eskil Belediyesi  Garajı 28 Haziran 2012 Perşembe 08:20

Kıdem tazminatının fona devri çalışmaları konusunda yönetici ve uzmanlarımızın üyelerimize bilgiler verdikleri toplantıya 16 üyemiz katıldı. Toplantıda ayrıca maaşların İller Bankası’ndan yatması gibi konular konuşuldu.

Aksaray/Eşmekaya Belediyesi    Ana Bina    28 Haziran 2012 Perşembe 08:50

9 üyemizin katıldığı toplantıda Kıdem Tazminatı, maaşların İller Bankası’ndan yatması konuları üzerinde duruldu.

Aksaray/Sultanhanı Belediyesi  Ana Bina     28 Haziran 2012 Perşembe 10:00

Sultanhanı Belediyesi’nde yapılan toplantıya 11 üyemiz katıldı. Kıdem Tazminatı’nın fona devredilmesine yönelik çalışmalar karşısında sendikamızın alacağı tavır ve duruş tartışıldı.

Aksaray/Ilısu Belediyesi   28 Haziran 2012 Perşembe  11:30

Ilısu Belediyesi’ndeki temsilcimizle bir araya gelindi ve kendisiyle çalışma hayatının sorunları ve yerelde yaşanan sorunlar üzerine konuşuldu.

Konya/Ereğli Belediyesi Ana Bina   28 Haziran 2012 Perşembe  15:00

Burada yapılan toplantıya 11 üyemiz katıldı. Kıdem Tazminatı’nın fona devredilmesi çalışmaları konuşuldu.

Konya/Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü    28 Haziran 2012 Perşembe  16:00

Toplantıya Fen İşleri ve Su-Kanalizasyon’da çalışan üyelerimizle birlikte 19 üyemiz katıldı. İtibari Hizmet konusu, Kıdem Tazminatı ve diğer önemli sorunlar tartışıldı.

Toplantılar sırasında bir üyemizin vidanjörden düşerek iş kazası geçirdiğini öğrenen yönetici ve uzmanlarımız, İtfaiyede yapılan toplantının ardından üyemizi evinde ziyaret ettiler ve üyemize geçmiş olsun dileklerini sundular.

Konya/Ereğli Belediyesi Kültür ve Spor Merkezi   29 Haziran 2012 Cuma 08:00

Ereğli Belediyesi Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılan toplantıya 114 üyemizin 90’ı katıldı. Toplantıda Kıdem Tazminatı’nın yok edilmesine yönelik her çalışmanın sendikamız tarafından genel grev sebebi sayılacağı ifade edildi.

İtibari Hizmet konusu konuşuldu. Belediye-İş Sendikası’nın emekten ve mücadeleden yana olan  duruşu ve bu yüzden uğradığı saldırılar anlatıldı.

Konya/Halkapınar Belediyesi Ana Bina     29 Haziran 2012 Cuma     11:00

Halkapınar Belediyesi’nde temsilcimizle bir araya gelindi, yaşanan sorunlar konuşuldu,  sendikamızın mücadeleleri anlatıldı.