Karabük Şube İşyeri Toplantıları

Sendikamızın işyeri toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Sendikamızın yönetici ve uzmanları işyeri işyeri dolaşarak üyelerimize ulaşıyorlar, onların sorunlarını dinliyorlar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunup üyelerimizi bilgilendiriyorlar.

Bu kapsamda, sendikamızın Genel Mali Sekreteri Cahit Korkmaz ile Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan 27-28 Ağustos 2013 tarihlerinde Karabük şubesinin örgütlü olduğu belediyelerde üyelerimizle bir araya geldiler ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri üyelerimizle paylaştılar, üyelerimizin yerelde yaşadıkları sorunlarla ilgili sordukları soruları cevapladılar ve görüşlerini dinlediler.

Sendikamız yöneticilerinin Karabük şube işyeri toplantıları sırasında ziyaret ettikleri işyerleri şu şekilde gerçekleşti:

27 Ağustos 2013 Salı - Sinop Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü:

Cahit Korkmaz ve Bayram Özkan, üyelerimizle Kıdem Tazminatı, Ulusal İstihdam Stratejisi, Bölgesel Asgari Ücret, Özel İstihdam Büroları gibi çalışma hayatını yakından ilgilendiren konular üzerine konuştular ve üyelerimizin görüşlerini dinleyip sorularını cevapladılar.

27 Ağustos 2013 Salı – Sinop Belediyesi Kanalizasyon Amirliği

Üyelerimizle, emekçilerin gündemine ilişkin konular konuşuldu. Üyelerimizin sorunlarına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

28 Ağustos 2013 Çarşamba – Karabük /Safranbolu Belediyesi

Safranbolu Belediyesi’nde yapılan toplantıda, Ulusal İstihdam Stratejisi’nden Bölgesel Asgari Ücret’e, taşeronlaşmadan esnek çalışmaya kadar birçok konu konuşuldu, üyelerimizin soruları cevaplandı.

28 Ağustos 2013 Çarşamba – Karabük Belediyesi

Karabük Belediyesi’ndeki toplantıda sendikamızın yöneticileri, emekçilerin sorunları, yasal düzenlemeler ve çalışma hayatındaki diğer konular ile ilgili olarak üyelerimize bilgiler verdiler, değerlendirmelerde bulundular, üyelerimizin sorunlarını dinleyip sorularını cevapladılar.