İşyeri Toplantılarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor…

Sendikamız Belediye-İş, eğitim seminerlerinin yanı sıra; işyerlerine yapılan ziyaretleri ve buralarda yapılan toplantıları oldukça önemsemektedir. Üyelerimizle bazen sabah kahvaltısında bir simit çay eşliğinde, bazen yazın sıcağında asfalt dökerken, bazen parke döşerken, bazen sokakları süpürürken yani belediyeciliğin her yaptığımız ziyaretler hem üyelerimizi mutlu ediyor hem de bizlere yeni deneyimler kazandırıyor ufkumuzu açıyor. Sendikamızın yönetici ve uzmanları, üyelerimizin sorunlarını, görüşlerini dinliyor; onların sorularına cevap veriyor. Bu kapsamda sendikamızın Genel Mali Sekreteri Cahit Korkmaz ile Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Antalya Alanya Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımızla bir araya geldiler.

Alanya Belediyesi işyeri toplantıları sırasında yaptığımız çalışmalar aşağıda sıralanmıştır:

Alanya Belediyesi Konaklı Park Bahçe ve 30. Temizlik İşleri 23 Mart 2016

Üyelerimizle Özel İstihdam Büroları, Kıdem Tazminatı ve kamudaki taşeronların kadroya alınma durumları gibi emekçileri yakından ilgilendiren konular üzerine sohbet edildi ve onlardan gelen soruları cevaplandırıldı.

Alanya Belediyesi Merkez Tamirhane 23 Mart 2016

Üyelerimizle,  yerelde ve genelde yaşadıkları sorunlar ile ilgili konuşuldu. Üyelerimizin soruları yanıtlandı, emekçilerin gündemini değerlendirildi.

Alanya Belediyesi Payalar Şantiyesi 23 Mart 2016

Kıdem Tazminatı başta olmak üzere çalışma hayatını ilgilendiren konular üzerinde duruldu. Taşerona kadro şeklinde sunulanlarla aslında ne kastedildiği üyelerimize anlatıldı.

Alanya Belediyesi Avsallar Şantiyesi 23 Mart 2016

Sendikamız yöneticileri, kölelik büroları olan Özel İstihdam Büroları, taşerona kadro açıklamaları ve Kıdem Tazminatı konularında üyelerimizle sohbet ettiler, onlardan gelen görüş ve önerileri dinlediler, üyelerimizin sorularını yanıtladılar.

Alanya Belediyesi Oba Şantiyesi 24 Mart 2016

Üyelerimizle, emekçilerin gündemini oluşturan konular üzerinde konuşuldu, taşerona kadro şeklinde sunulanların altındaki gerçekler üyelerimize anlatıldı.

Alanya Belediyesi Mahmutlar Şantiyesi 24 Mart 2016

Zaman zaman ortaya atılan Kıdem Tazminatı Fonu ile ne amaçlandığı ve sendikamızın Kıdem Tazminatı konusundaki duruşu, mücadelesi arkadaşlarımıza anlatıldı.

Alanya Belediyesi Ana Bina 24 Mart 2016

Üyelerimize son dönemde çalışma hayatında yaşanan gelişmeler ve düzenlemelerle ilgili bilgiler verildi, üyelerimizin sorunları üzerine konuşuldu ve soruları cevaplandırıldı.

Alanya Belediyesi Demirtaş Şantiyesi 24 Mart 2016

Kıdem Tazminatı’nın fona devri gibi hakları geriletici bütün uygulamaların ve düzenlemelerin karşısında olduğumuz, bununla ilgili de sonuna kadar mücadele edeceğimiz arkadaşlarımıza anlatıldı. Kölelik büroları ve taşerona kadro açıklamasının bilinmeyen gerçekleri de üyelerimizle değerlendirildi.

Alanya Belediyesi Park Bahçeler 25 Mart 2016

Yöneticilerimiz, üyelerimizle emekçilerin sorunları üzerine konuştular. Üyelerimiz görüş ve düşüncelerini yöneticilerimize ilettiler, yöneticilerimiz de onların sorularını yanıtladılar.