İETT emekçilerine çağrımızdır

Değerli İETT emekçileri,

Belediye-İş’in İETT’de örgütlenme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tüm zorlamalarına rağmen İETT işçileri arasında destek görmeyen DİSK/Genel-İş’in bazı yönetici ve destekçileri sosyal medya üzerinden, biz yetki alamıyorsak, Belediye-İş de almasın, yetki Hak-İş/Hizmet-İş’te kalsın anlayışıyla, aslı astarı olmayan açıklamalarla işçi arkadaşlarımızın kafalarını karıştırmak istemektedir.

Değerli İETT emekçileri,

Bu aslı astarı olmayan yalanlara inanmayın, tıpkı Büyükşehir, İSTON, İSBAK’taki arkadaşlarımız gibi Belediye-İş ailesine katılın.

Makamı mevkii ne olursa olsun her kim İETT emekçilerinin alınteri üzerinden çıkar hesabı yaparak bu yalanları söylüyorsa ahlaksızdır, alçaktır.

Belediye-İş’in kuruluşunda alınteri ve emeği olan İETT işçilerini baba ocaklarına, yuvalarına davet ediyoruz.

Gelin gücümüze güç katalım,

Gelin, el ele, kol kola hep birlikte yürüyelim.

Belediye-İş Sendikası