Hain terör saldırısını şiddetle, nefretle kınıyoruz…

Hakkarinin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıcada Irak sınırın sıfır noktasındaki Yeşiltaş Karakoluna düzenlenen saldırı sonucu 8 askerimiz şehit olurken, 16 askerimizde yararlandı.

Yıllardır insanlık suçu olan teröre karşı mücadele eden ülkemiz, bundan iki yıl önce olduğu gibi yine Dağlıcada terörün kalleş yüzüyle bir kez daha karşılaştı.

Teröre başvuranlar, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenler, terörle bir yere varılamayacağını, bir sonuç alınamayacağı büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır.

Bu hain saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyoruz.

Ülkemiz, halkımız yaşadığı tüm acılara rağmen; barışa olan inancını kaybetmeden, demokrasiden, hukuktan ve kardeşlikten asla taviz vermeden, terörün de, onun gerisindeki güçlerin de üstesinden gelecektir.

Bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ailelerinin ve halkımızın başı sağ olsun. Saygılarımızla.

Belediye-İş Sendikası