Genel Başkanımız Nihat Yurdakul, Yatağan Belediyesi’nde üyelerimizle buluştu

Yatağan Belediyesi önünde üyelerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Genel Başkan Nihat Yurdakul, üyelerimizle bir süre sohbet ettikten sonra Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ile görüştü. Emekten ve iş barışından yana duruşundan dolayı Işık’a üyelerimiz adına teşekkürlerini ileten Genel Başkan Nihat Yurdakul, Yatağan’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da Nihat Yurdakul ve sendikamız yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Işık, belediye emekçilerinin şehirlere hayat verdiğini sözlerine ekledi ve  bir aile olarak Yatağan’a hizmet verdiklerini dile getirdi.

Görüşmeden sonra Genel Başkanımız Nihat Yurdakul ve Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, üyelerimizle bir araya geldiler. Yurdakul ve Işık, üyelerimizle görüş alış verişinde bulundular, sohbet ettiler. Yurdakul ve Işık, sohbet sonunda birlikte pasta kestiler.

11 Eylül 2017 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete, sendikamız Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli, Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve şube yöneticileri ve temsilcilerimiz de katıldı.