Genel Başkanımız Nihat Yurdakul, Ortaca, Dalaman, Datça, Marmaris ve Bodrum‘da üyelerimizle buluştu

Sendikamız Genel Başkanı Nihat Yurdakul ve sendikamız yöneticileri, bir yandan Muğla ilimizde üyelerimizle bir araya gelirken diğer yandan da belediye başkanları ve belediye şirketlerinin yöneticilerini makamlarında ziyaret ediyorlar.

Bu kapsamda 12 Eylül 2017 Salı günü önce Ortaca Belediyesi’ndeki üyelerimizle buluşan Genel Başkan Nihat Yurdakul, üyelerimizle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Ortaca’dan sonra Dalaman’a geçen Genel Başkan Yurdakul ve sendikamız yöneticileri, burada da üyelerimizle buluştular.

13 Eylül 2017 Çarşamba günü ise önce Datça’ya geçen Genel Başkanımız, önce üyelerimizle bir araya geldi ve onlarla değerlendirmelerde bulundu, sorunlarını dinledi, sorularını cevapladı.

Yurdakul, daha sonra ise, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Nihat Yurdakul, Uçar ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu ve emekçilerin gündemi üzerine konuştu.

Genel Başkanımızın bir sonraki durağı Marmaris idi. Burada önce üyelerimizle buluşan Genel Başkan Nihat Yurdakul, üyelerimizle sohbet etti ve onların sorularını cevaplandırdı.

Daha sonra ise Marmaris Belediye Başkanı M. Ali Acar’ı ziyaret eden Yurdakul, Acar ile görüş alış verişinde bulundu.

Marmaris’in ardından Bodrum’a geçen Genel Başkan Nihat Yurdakul, üyelerimizle bir araya geldi.

Üyelerimizi çalışma alanlarında ziyaret ederek kolay gelsin diyen Genel Başkan Nihat Yurdakul, buradan belediye binasına geçti.

Bodrum Belediyesi binasında önce belediyede çalışan arkadaşlarımızla bir araya geldi ve onlarla sohbet etti.

Genel Başkan daha sonra da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile dostça bir sohbette bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretlere, sendikamız Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli, Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ile şube yöneticileri ve temsilcilerimiz katıldılar. 13.09.2107