Genel Başkanımız Nihat Yurdakul, Muğla’da ziyaretlerine devam ediyor

Sendikamız Genel Başkanı Nihat Yurdakul, bugün önce Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile bir araya geldi. Genel Başkanımız Nihat Yurdakul ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, emekçilerin gündemi üzerine sohbet ettiler ve değerlendirmelerde bulundular. Genel Başkanımız, Muğla’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek; kendilerini dostça bir şekilde ağırlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerini iletti.

Genel Başkan Nihat Yurdakul daha sonra ise Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi  (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen’i ziyaret etti. Baki Ülgen ile görüş alış verişinde bulunan Genel Başkanımız, Ülgen’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, sendikamız Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli, Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve şube yöneticileri ve temsilcilerimiz de katıldı. 12.09.2017