Genel Başkan Nihat Yurdakul, İstanbul’da üyelerimizle buluştu

Sendikamız Genel Başkanı Nihat Yurdakul, 24 – 25 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da üyelerimizle bir araya geldi. İşyeri toplantıları sırasında üyelerimizle emekçilerin gündemine dair sohbetler gerçekleştiren Genel Başkan Yurdakul, üyelerimizin sorunlarını dinledi ve onlardan gelen soruları yanıtladı.

Genel Başkan Nihat Yurdakul’a işyeri toplantıları sırasında sendikamız Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Akyürek, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Erol Özdemir ile şubelerin yöneticileri ve temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Genel Başkan Nihat Yurdakul’un İstanbul’da gerçekleştirdiği işyeri toplantıları:

Bakırköy Belediyesi Ana Bina – 24 Ekim 2017 Salı

Genel Başkanımız Nihat Yurdakul ve sendikamız yöneticileri, Salı günü ilk olarak Bakırköy Belediyesi ana binadaki üyelerimizle bir araya geldiler. Genel Başkan Yurdakul, burada üyelerimizle gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve üyelerimizin sorularını yanıtladı. Genel Başkan Nihat Yurdakul, üyelerimizle gerçekleştirdiği sohbet sırasında yıllardır dile getirdiği iş güvencesi konusuna bir kez daha vurgu yaptı ve “Biz tüm çalışanlar için, emekçiler için gerçek anlamda iş güvencesi istiyoruz, kadrolu bir iş ve güvenceli bir gelecek istiyoruz. Taşeron, geçici, sözleşmeli, 5 ay 29 gün gibi çalışma şekillerinden bir an önce vazgeçilmeli ve herkesin çalıştığı kurumun asıl işçisi olduğu kadrolu ve güvenceli çalışmaya geçilmelidir” dedi.

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi – 24 Ekim 2017 Salı

Bakırköy Belediyesi ana binadaki toplantının ardından Avcılar Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’ne ne geçen Genel Başkan Nihat Yurdakul, çok sayıda üyemizin katıldığı toplantıda üyelerimizin genel sorunları ve gündem üzerine değerlendirmelerde bulundu. Bakırköy Belediyesi’ndeki toplantıdaki sözlerini Avcılar’da da yineleyen Genel Başkan Nihat Yurdakul, “Kölelik düzeninde güvencesiz olarak çalışan bütün emekçiler için kadro ve gerçek anlamda iş güvencesi istiyoruz” diye konuştu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret – 24 Ekim 2017 Salı

Genel Başkan Nihat Yurdakul, Avcılar Belediyesi’ndeki üyelerimizle yapılan toplantının ardından Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti. Başkan Handan Toprak Benli ve Genel Başkanımız Nihat Yurdakul, ziyarette gündeme ile ilişkin değerlendirmelerde bulundular ve görüş alış verişinde bulundular.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Şantiyesi – 25 Ekim 2017 Çarşamba

Çarşamba günü ilk toplantı Gaziosmanpaşa Belediye şantiyesinde gerçekleştirildi. Burada üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Nihat Yurdakul; taşerona kadro ve örgütlü mücadele başta olmak üzere emekçileri ilgilendiren konulara değindi ve üyelerimizin sorunlarını dinleyerek sorularını yanıtladı.

Sultangazi Belediyesi – 25 Ekim 2017 Çarşamba

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ardından Sultangazi Belediyesi’ne geçen Genel Başkan Nihat Yurdakul ve sendikamız yöneticileri; Sultangazi’deki üyelerimizle işyeri toplantısı gerçekleştirdiler. Burada, üyelerimizle hem sohbet eden hem de emekçilerin gündemine ilişkin değerlendiren Genel Başkan Nihat Yurdakul, “Taşerona ve güvencesiz çalışan bütün emekçilere kadro ve gerçek anlamda iş güvencesi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret – 25 Ekim 2017 Çarşamba

Genel Başkan Nihat Yurdakul, sendikamız yöneticileri ile birlikte işyeri toplantılarının ardından Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ettiler. Genel Başkan Nihat Yurdakul, kendilerini ağırlayan Başkan Kerimoğlu’na teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu da Genel Başkan Nihat Yurdakul’u ve sendikamız yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bülent Kerimoğlu ile Genel Başkan Nihat Yurdakul, ziyaret sırasında, ülkemizin ve emekçilerin sorunları üzerine konuştular ve değerlendirmelerde bulundular.

Genel Başkan Nihat Yurdakul, Munzur Üniversitesi’nden öğrencilerle buluştu

Sendikamız Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Bakırköy Belediyesi’nin daveti üzerine İstanbul’a gelen Munzur Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 25 Ekim 2017 Çarşamba günü, Genel Başkan Yurdakul’un Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’na yaptığı ziyaret sırasında gerçekleşen buluşmada; Genel Başkan ve öğrenciler oldukça güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.

Üniversitelerin, ülkenin ve emekçi halkın sorunlarının çözülmesi noktasındaki rolüne vurgu yapan Genel Başkan Nihat Yurdakul, ülkelerin eğitimli ve örgütlü toplumlarla çağdaş olabileceğinin de altını çizdi.

Üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunları çok iyi bildiklerini ve bunları her platformda dile getirdiklerini ifade eden Genel Başkan Nihat Yurdakul, öğrenci kardeşlerimizi Ankara’ya davet etti.