Gaziosmanpaşa – Sultangazi eğitim semineri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi belediyelerinde çalışan üyelerimize yönelik eğitim semineri 4 Ocak 2014 tarihinde Bolu’da gerçekleştirildi.

Eğitime üyelerimizin yanı sıra, Sultangazi Belediyesi başkan yardımcıları ile sendikamız Bolu şubesi yöneticileri de katıldı.

Eğitim, sendikamız Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Bayram Özkan, konuşmasında, çalışma hayatını ilgilendiren konulara değindi. Bayram Özkan, ayrıca, sendikamızın eğitim faaliyetleri ile ilgili de bilgiler verdi.

Bayram Özkan’ın konuşmasının ardından sendikamızın tanıtım filminin gösterimi yapıldı ve sonrasında da sendikamız Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, iki saatlik dersini işledi.

Mehmet Ali Candan, ülkemizdeki sendikalaşma oranı ve emekçilerin milli gelirden aldıkları payın yıllara göre değişimini dünyadaki diğer ülkelerle karşılaştırarak ve görsel öğelerle destekleyerek üyelerimize anlattı.

Mehmet Ali Candan’ın dersinde “birlikte mücadele” etmenin ve “sınıf bilincinin” de önemine değinildi.

Dersten sonra yapılan “İşçi Kürsüsü”nde ise üyelerimiz soru, görüş ve önerilerini sendikamız Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan’la paylaştılar. Bayram Özkan da üyelerimizin görüşlerini önerilerini dinleyip, sorularını yanıtladı.

Eğitim, “İşçi Kürsüsü”nün ardından sona erdi.