Gaziantep’te yaşanan hain terör saldırısını şiddetle, nefretle kınıyoruz…

Bu terör saldırısını planlayanlar, ülkemizi Suriye’ye Irak’a çevirmek isteyenlerdir.

Gaziantep’te şehrin en işlek caddesinde bomba yüklü bir aracın uzaktan patlatılması ile yaşanan terör saldırı sonucu; şu anki verilere göre 9 vatandaşımız şehit olmuş, 69 vatandaşımız ise yaralanmıştır.  Gaziantep’te yaşanan bu hain saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyoruz.

Şiddeti ve terörü bir siyasi araç olarak kullananlar, siyaseten buna taraf olanlar, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenler; terörle bir yere varılamayacağını, bir sonuç alınamayacağını, büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır.

Halkımız terörün kirli oyuna asla düşmeyecektir.

Bugün teröre ve onu bir araç olarak görenlere inat, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır.

Gaziantep saldırısında hayatını kaybeden  vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Belediye-İş ailesi olarak terörü bir kez daha nefretle kınıyoruz. Saygılarımızla.

Belediye-İş Sendikası