Dinar Belediyesi eğitim semineri

Sendikamızın eğitim faaliyetleri yurdun dört bir yanında yapılan eğitim seminerleri, işyeri toplantıları ve diğer etkinliklerle devam ediyor.

Sendikamızın yönetici ve eğitim uzmanları “Örgütlü ve eğitimli toplum, çağdaş ülke” anlayışımızdan yola çıkarak üyelerimize yönelik eğitim çalışmaları düzenliyorlar. Sendikamız Belediye-İş, son olarak Afyon şubesinin örgütlü olduğu Dinar Belediyesi’nde çalışan üyelerimize yönelik olarak Antalya’da eğitim semineri düzenledi.

15 Mart 2013 Cuma günü gerçekleştirilen eğitim semineri, sendikamızın Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan’ın yaptığı konuşma ile başladı. Çalışma hayatının sorunlarına ve gündemine ilişkin konulara değinen Özkan, yandaş sendikalar ve taşeronlaşma konularının üzerinde durdu.

Özkan’ın konuşmasının ardından sendikamızın tanıtım filminin gösterimi yapıldı.

Gösterimden sonra da sendikamızın Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, Türkiye’de sendikal hareketin durumu ile ilgili olarak bir saatlik bir ders gerçekleştirdi. Derste, birlikte mücadele etme ve örgütlü yapıyı koruyup geliştirme ve biz olma bilinci öne çıkarıldı.

Ders sonunda sendikamızın yönetici ve uzmanları üyelerimizin görüş ve önerilerinin dinlediler ve onların sorunlarını cevapladılar. Ders süresince disiplinli bir şekilde anlatılanları dinleyen üyelerimiz, eğitimin oldukça yararlı geçtiğini söylediler.