Basın Açıklaması-ALIŞMAYACAĞIZ

ŞEMDİNLİ’DEKİ HAİN TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE, NEFRETLE KINIYORUZ…

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Durak Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonucu 10'u asker 15 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, onlarca vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Emperyalistler, iç çatışmanın ve kaosun hakim kılınarak ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemenin hayali ile akla gelmedik, insanlık dışı saldırılarını sürdürüyorlar.

Şiddeti ve terörü bir siyasi araç olarak kullananlar, siyaseten buna taraf olanlar, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenler; terörle bir yere varılamayacağını, bir sonuç alınamayacağı büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır.

Emekçiler, terör karşında dünden daha bir dirençle teröre boyun eğmeden, ona alışmadan daha güçlü bir duruş sergilemede kararlıdır.

Emekçilere ve emekçi çocuklarına yönelik bu hain saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyoruz.

Bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ailelerinin ve halkımızın başı sağ olsun.

Saygılarımızla.                                                             Belediye-İş Sendikası