Ankara Çevre Belediyeler ve Tokat Şubeleri Eğitim Semineri

Sendikamızın eğitim ve dinlenme tesisi Grand Belish’te 16-17 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitim seminerine, Ankara Çevre Belediyeler ve Tokat şubelerinden üyelerimiz katıldı.

Eğitim, 16 Aralık 2014 Salı günü sendikamızın Eğitim ve Basın – Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Bayram Özkan, başta iş cinayetleri olmak üzere çalışma hayatının sorunlarına ve yandaş sendika baskılarına değindi.

Konuşmanın ardından sendikamızın Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı, hukuki konular ve çalışma hayatını ilgilendiren son yasal düzenlemelerle ilgili olarak üyelerimize bilgiler verdi. Balcı, dersin kalan bölümünde de üyelerimizden gelen soruları yanıtladı.

Öğleden sonraki bölümde ise sendikamızın Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, sendikal hareketin durumu, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sorunlar, bunların emekçilere yansımaları ve birlikte mücadele etmenin önemi gibi konulara değindi.

17 Aralık Çarşamba günü yapılan İşçi Kürsüsü’nde de sendikamızın Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, üyelerimizden gelen soruları yanıtladılar ve emekçilerin gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundular.