ffa1
Çanakkale/Gelibolu Belediyesi Eğitim Semineri

Eceabat Belediyesi’nde çalışan üyelerimizle yapılan toplantının ardından saat 3’te Gelibolu Belediyesi’ndeki üyelerimize eğitim semineri verildi. Gelibolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan eğitime Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Balıkesir şubesi yöneticileri ve Gelibolu Belediyesi’nde çalışan 112 üyemizin 60’ı katıldı. Seminerin açılışını Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden yaptı. Yüksel Özden’den sonra sendikamızın Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan bir konuşma yaptı. Bayram Özkan konuşmasında,  kazanılmış hakları geri götürmeyi amaçlayan yasal düzenlemeler üzerinde durdu.

Bayram Özkan’ın ardından da Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar bir konuşma yaptı. Özacar, işçilerin emekçilerin hak ve taleplerini örgütlü bir şekilde savunması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Belediye-İş Sendikası’nın tanıtım filminin gösterimi yapıldı ve sonrasında da sendikamızın Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan, Ulusal İstihdam Stratejisi’nin olumsuzluklarını anlattığı dersini işledi. Üyelerimiz anlatılanları dikkatle izlediler.

Eğitimden oldukça memnun kalan üyelerimiz, eğitimin ardından sendikamızın yönetici ve uzmanlarına sorularını yönelttiler, sorunlarını dile getirdiler.

GÜNDEM